Varumärken

Ett friskt och hälsosamt hår börjar med rätt produkter. Därför är det en självklarhet för oss att bara samarbeta med högkvalitativa varumärken som tar hand om ditt hår på bästa sätt. Välkommen in till vår salong och butik så hjälper vi dig gärna att hitta rätt produkter för just ditt hår.

Hårologi

Hårologi kan som enda hårvårdsmärke erbjuda produkter som är personligt anpassade för ditt hår och hårbotten. Vårt tillförlitliga digitala hårtest avslöjar allt du behöver veta för att få skräddarsydda Hårologi-produkter för just dig. Resultatet är produkter som garanterar bättre hårkvalitet och en mer hälsosam hårbotten. 

Original Mineral

”Healthy hair begins when it’s free from stress. Reduce the chemical overload”. Original Minerals mål är att avstå från kemikalier så långt det är möjligt, och samtidigt använda naturliga extrakt och aktiva mineraler som verkligen gör skillnad.

milk_shake

milk_shakes utmaning är att använda naturliga, organiska ingredienser utan att sänka kraven på kvalitet och resultat. Varje aktiv ingrediens i alla deras produkter är utvald för sin närande och vårdande effekt. Varje steg har noggrant utformats för att ge ett naturligt, levande resultat i både hårets utseende och hälsa, samtidigt som produkterna har skapats med högsta medvetenhet om miljöpåverkan.