Vi på STRåH Studio

STRåH Studio startade 31 maj 2016 och sedan första dagen har det varit full fart på salongen. Idag är vi tre frisörer som alla arbetar utifrån ledorden professionalitet och omtanke. Här står alltid du som kund i fokus från den stund du tar i handtaget.

Hår, färg och form är det vi brinner för, men för oss är helheten i ditt besök lika viktigt. Kom en stund innan din bokning och njut av en god kopp kaffe eller te, läs en tidning och bli bjuden på något gott. Välkommen!

Sara Holm

Sara är ägare till STRåH Studio sedan maj 2016.

Sara är inte rädd för utmaningar och älskar att leka med sin kreativitet. Hon ser vad som klär dig och tar alltid konsultationen på stort allvar. Ingen utmaning är svår nog och Sara brinner för färg och detaljer. Vågar du gasar hon!

+ Treårig gymnasial frisörutbildning
   – Frisörlärarexamen
   – Hårolog
   – Master Colorist
+ Gesällbrev
+ Mästarbrev
+ Makeupspecialist

+ Flertalet fortutbildningar
   – Klipptecnic Advance
   – Color Freehand
   – Color Advance
   – Hairtalk

Sofie Gardhage

Sofie har arbetat på STRåH studio sedan september 2016.

Sofie är noggrann och har en enorm känsla för färg & form. Hon har öga för hur du får fram dina ansiktsdrag och vilka färger som klär dig och din hudton. Sofie är också specialist på hårbotten & hårbottemproblem och kan hjälpa dig med dina besvär.

+ Treårig gymnasial frisörutbildning
   – Hårolog
   – Master Colorist
+ Gesällbrev

+ Flertalet fortutbildningar
   – Klipptecnic Advance
   – Color Freehand
   – Color Advance
   – Hairtalk

Trainee: Wilma

Wilma är vår trainee som går yrkesutbildning i Tranemo.

Wilma är en glad och social tjej från Jönköping som tillför mycket glädje till oss på STRåH Studio. Under sin utbildning gör Wilma hälften av sin tid som trainee hos oss, vilket innebär att hon jobbar mycket – och flitigt! Hon erbjuder 50% på priset för alla behandlingar. Det du får räkna med är att det tar lite längre tid, men arbetet är noga övervakat och granskat. Våga ge Wilma chansen, du kommer inte ångra dig.